Norton Asiakaspalvelu Suomi


Miten voin poistaa Norton Background Idle -skannauksen käytöstä?



Koska suurin osa maailman ihmisistä nykyään luottaa teknologiaan ja Internetiin päivittäisten tehtäviensä suorittamiseksi, sinun pitäisi olla tietoinen laitteesi turvallisuusjärjestelmästä. Tämä johtuu siitä, että haittaohjelmat, virukset ja hakkerit voivat tunkeutua laitteeseesi verkon kautta ja hyödyntää tietoja laajasti. Norton on yksi parhaista virustorjuntaohjelmista.

Tämä on paras vaihtoehto, vaikka kohtaat paljon vaihtoehtoisia sovelluksia, koska ne priorisoivat käyttäjien vaatimukset. Tästä syystä sinun on käytettävä mahdollisimman paljon aikaa Norton-tukihenkilöstön avustuksella saadaksesi lisätietoja sijoittamisesta.

Voit helposti käyttää tämän turvallisuusjärjestelmän hienostunutta ja käyttäjäystävällistä käyttöliittymää, joka on yksi sen parhaista ominaisuuksista. Sinun on helpompi tunnistaa merkittävimmät tulokset tämän ominaisuuden vuoksi.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt asentaa ja asentaa erilaisia työkaluja, joita Nortonin kaltainen tietoturva-sovellus tarjoaa haluamallasi laitteella? Jos vastasit ”kyllä”, et ehkä tiedä mistä aloittaa tai mitä toimenpiteitä ryhtyä.


Tarkoittaako tämä sitä, että sinun on luovuttava? Ah. Laaja valikoima marginaaleja varten Nortonin teknisen tuen henkilökunta voi auttaa sinua ongelmien ratkaisemisessa. Kun sinulla on aikaa, voit kommunikoida heidän kanssaan puhelimitse, tekstin, sähköpostin tai live-chatin kautta.

Voit poistaa Norton Background Idle Scanin käytöstä noudattamalla muita ohjeita. Tarkastellaan niitä tarkemmin:

  • Norton Security -sovelluksen käynnistäminen tietokoneellasi tai älypuhelimellasi on ensimmäinen askel.
  • Kun pääikkuna ilmestyy, valitse Asetukset-valikko.
  • Klikkaa Control Settings -ruutuun tuodaksesi uuden sivun, jossa on paljon asetuksia.
  • Seuraavalla sivulla, joka näkyy, navigoi hiljaiseen tilaan.
  • Voit tallentaa muutokset napsauttamalla Sovellus-painiketta.

Jos haluat lisätietoja, soita Norton-tukinumeroon.

Comments

Popular posts from this blog

Puhu Avast Finlandin kanssa

McAfee asiakastuki Suomi

Paypal Tuki Suomi