McAfee asiakastuki Suomi


 

McAfee Management Service -palvelun isännän poistaminen käytöstä?


Me kaikki elämme maailmassa, jossa kaikki on teknologiaa ja Internetiä, kuten ehkä jo tiedätte. Voit suuresti lisätä hyödyllisyyttä hyödyntämällä monia ominaisuuksia, joita nämä kaksi komponenttia tarjoavat kuluttajille. Jotta voit hyödyntää sitä, sinun on kuitenkin käytettävä rahaa useisiin verkkosivustoihin ja ohjelmistoihin.


Toisaalta hakkerit, haittaohjelmat ja virukset voivat yksinkertaisesti käyttää järjestelmääsi. Paras tapa estää tämä ongelma on ostaa virustorjuntaohjelmisto, kuten McAfee, mahdollisimman pian. Voit käyttää sitä eräänlaisena suojaavana alustana varmistaaksesi parhaan mahdollisen suojan teknologiselle laitteellesi.

Se on kaikki tarvittavat toiminnot asennettu niin, että voit käyttää sitä miten näet sopiva. Tästä syystä sinun tulee aina muistaa noudattaa McAfee-tukihenkilökunnan antamia ohjeita saadaksesi lisätietoja tämän ohjelmiston toiminnallisuudesta ja sen ominaisuuksista.Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt oppia asentamaan ja asettamaan erilaisia ominaisuuksia, joita nykyaikaiset virustorjuntaohjelmat, kuten McAfee, tarjoavat työpöydälle, kannettavalle tietokoneelle tai mobiililaitteelle? Jos vastasit ”kyllä”, et ehkä tiedä mistä aloittaa tai mitä toimenpiteitä ryhtyä.

Tarkoittaako se, että minun pitäisi luovuttaa? Ah. Näin McAfee:n teknisen tuen henkilökunta voi auttaa sinua valintasi mukaisesti. Sinun tarvitsee vain antaa heille puhelin, teksti, sähköposti tai osallistua keskusteluun.

Muutamalla yksinkertaisella toimenpiteellä voit poistaa McAfee Management Service Host -palvelun käytöstä. Ne ovat seuraavat:

  • McAfee Security -sovelluksen käynnistäminen työpöydälle tai älypuhelimelle pitäisi olla ensimmäinen askel.
  • Paina Käynnistä-välilehteä, joka näkyy, kun pääikkuna näkyy näytöllä.
  • Saat valikoiman valintoja. Valitse palvelu, jonka kohtaat
  • Seuraavalla sivulla etsi hallintapalvelukenttä ja napsauta työkalurivääriä.
  • Tarvittaessa kytke se pois päältä ja tallenna muutokset uuteen ikkunaan. 


Jos et noudata mitään edellä mainituista ohjeista, voit soittaa McAfee-asiakastukeen.

Aiheeseen liittyvä artikkeli:


Comments

Popular posts from this blog

Puhu Avast Finlandin kanssa

McAfee asiakastuki Suomi

Paypal Tuki Suomi