Amazonin asiakaspalvelu Suomessa

 

Miten poistaa historian Amazon Prime View?



Nykyään kaikki maan päällä ovat tietoisia Amazonista ja sen luonteesta liiketoiminnana. Se on teknologiayritys, joka voi helposti tarjota sinulle laajan valikoiman resursseja, palveluita ja ohjelmia. Sinun ei tarvitse miettiä kahdesti Amazonin palveluiden käyttöä, koska niillä on pitkä historia tällä alalla.

Voit helposti ostaa tuotteita, katsella elokuvia, suoratoistaa videoita, hallita sähköisiä laitteita, käyttää tekoälyä ja paljon muuta tämän organisaation kanssa. Tämän seurauksena sinun pitäisi tehdä kaikkensa selvittääksesi lisää tämän yrityksen kyvystä ratkaista ongelmasi Amazon-tukitiimin kanssa mahdollisimman pian.

Tämän yrityksen ohjelmiston suurin piirre on sen uskomattoman käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka parantaa huomattavasti käyttömukavuuttasi.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät Amazon-sovellusta, onko sinulla ongelmia selvittää, miten voit ladata ja asentaa sen monia ominaisuuksia? Paras tapa toimia, jos vastauksesi on myönteinen, on ottaa yhteyttä Amazonin tekniseen tukeen ja pyytää heitä ohjaamaan sinua asianmukaisesti.

Voit helposti kommunikoida kokeneen tiimimme kanssa haluamallasi tavalla soittamalla, tekstiviesteillä, sähköpostilla tai käyttämällä live-chattia. On muutamia muita huomioita, jos haluat poistaa katseluhistoriasi Amazon Prime -palvelusta näiden lisäksi. Tarkastellaan niitä tarkemmin:

  • Amazon Prime -verkkosivuston avaaminen tietokoneella, kannettavalla tietokoneen tai älypuhelimen pitäisi olla ensimmäinen askel.
  • Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi päästäksesi tilillesi, kun verkkosivusto latautuu.
  • Uudella sivulla, joka ilmestyy, on pieni pyörän kuvake. Napauta sitä
  • Kun uusi vaihtoehtojen luettelo näkyy, paina Asetukset -ruutua sen käyttämiseksi ja valitse sitten Näytä historia.
  • Napauta seuraavalla näytöllä Poista elokuvia/jaksoja katseluhistorian kategoriasta.


Jos sinulla on lisäkysymyksiä, voit soittaa Amazontukee Suomea - puhelinnumeroon. 



Comments

Popular posts from this blog

Puhu Avast Finlandin kanssa

McAfee asiakastuki Suomi

Paypal Tuki Suomi