Puhu Avast Finlandin kanssa

 

Miten päivitän Avast-tilin salasanan?




Etsitkö parasta virustorjuntaohjelmaa, joka on myös sopiva ja luotettava? Jos vastaus on myönteinen, sinun pitäisi ladata Avast nyt.

Tämä erityinen sovellus voi suojata sinut ja koneesi vaivattomasti monilta teknisiltä vaaroilta. Siksi sinun tulee aina muistaa ottaa yhteyttä Avast-tukipalveluun saadaksesi lisätietoja siitä, miten sen tilat toimivat mahdollisimman pian.

Tämä ohjelmisto auttaa sinua saamaan kaiken irti mistä tahansa gadgetista, jota yrität suojata. Avast tarjoaa sinulle ylimääräisiä suojaustuotteita, jotka parantavat suojaustasi, mikä on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinun pitäisi valita se muille palveluntarjoajille.

Lisäksi tämän sovelluksen ominaisuudet, käyttöliittymä ja tavarat ovat kaikki räätälöityjä, joten sinun on oltava varma, että täytät edellytykset.

Jos tämä on ensimmäinen kerta, onko sinun vaikea ladata ja asentaa laitteellesi Avastin kaltaista virustentorjuntaohjelmaa? Tärkein asia, jonka sinun pitäisi tehdä, jos vastaus on kyllä, on ottaa yhteyttä Avastin tekniseen tukeen heti, kun sinulla on hetki aikaa.

Voit päästä eroon hämmennyksestä ja ongelmista milloin haluat, koska ne ovat käytettävissä koko päivän. Jos haluat myös palauttaa Avast-tilisi salasanan, voit tehdä sen seuraamalla muutamia lisävaiheita. Nyt katsotaanpa niitä tarkemmin, jotta ymmärrät paremmin, mitä on tehtävä:

  • Käynnistä ensin Avast-sovellus halutulla laitteella ja paina sitten näkyvää salasanan palautuspainiketta.
  • Kun edellä mainittu prosessi on suoritettu, käynnistä sähköpostiohjelma ja napauta Avastin lähettämää sähköpostia.
  • Kun avaat sähköpostin, näet Palauta salasana -painikkeen; napauta sitä.
  • Valitse Jatka, kun olet syöttänyt uuden salasanan nimettyyn tilaan.
  • Sulje ikkuna muutosten tallentamisen jälkeen. 

Lisätietoja edellä mainituista menettelyistä saat ottamalla yhteyttä Avast asiakaspalvelu Finland -puhelinlinjaan.

Miten Avast Active Protection on poistettu käytöstä?


Comments

Popular posts from this blog

Puhu Avast Finlandin kanssa

McAfee asiakastuki Suomi

Paypal Tuki Suomi